Sezon incheiat pentru Arteta

Arteta a inscris 8 goluri in cele 41 de meciuri bifate in aceasta stagiune. Arsenal trebuie sa isi apere locul din Top 4 fara spaniolul Mikel Arteta, care va rata ultimele patru jocuri din actualul sezon din cauza unei accidentari. Lovit puternic la glezna in infrangerea cu 1-2 din duelul cu Wigan de pe teren propriu, mijlocasul in varsta de 30 de ani a primit o veste proasta din partea medicilor, care i-au transmis ca nu va mai putea imbraca tricoul „tunarilor” in actualul sezon.

Mikel Arteta are ligamentele afectate si o astfel de leziune necesita in mod normal o pauza de aproximativ o luna, asa ca jucatorul va rata partidele cu Chelsea, Stoke City, Norwich City si West Bromwich Albion. Dupa 34 de etape, Arsenal ocupa ultimul loc de pe podium si beneficiaza de o cota de 1,16 sa reziste pana la finalul stagiunii in curs pe o pozitie care duce in Liga Campionilor.

Londonezii au insa o problema in plus in linia mediana, de unde mai lipseste Jack Wilshere, in vreme ce Abou Diaby mai are nevoie de timp pentru a ajunge la cea mai buna forma fizica. Mai mult, managerul Arsene Wenger nu va putea conta sambata nici pe israelianul Yossi Benayoun, care nu are drept de joc impotriva formatiei de la care a fost imprumutat, Chelsea avand o cota de 3,75 sa profite de aceste absente si sa ia toate cele trei puncte din derby-ul de pe Emirates, in care remiza este cotata la 3,60.

In tur, Arsenal a reusit sa se impuna cu 5-3 pe Stamford Bridge si o noua victorie impotriva formatiei care miercuri a trecut de Barcelona, cu 1-0, are acum o cota de 1,95. Nu uitati, oferta bet365 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din Premier League si puteti castiga un bonus de pana la 100% din profit pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.