Contract nou pentru Del Bosque

Selectionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, a recunoscut ca si-a prelungit contractul si ca va ramane la carma nationalei iberice si dupa terminarea Euro 2012. Castigator al Campionatului Mondial din urma cu doi ani, Vicente Del Bosque are acum o cota de 3,50 sa ajute Spania sa triumfe la turneul final din Polonia si Ucraina, programat sa debuteze pe 8 iunie.

„Furia roja” va juca primul meci doua zile mai tarziu contra Italiei si are o cota de 1,72 sa se impuna si sa ia o optiune serioasa pentru castigarea Grupei C, din care mai fac parte Croatia si Irlanda, performanta cotata la 1,53. Nu uitati, toate tipurile de pariuri pe care le oferim, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate de pe telefonul mobil, prin noul nostru serviciu Mobil la bet365 si bonus bwin.

Pentru ca asteptarile sunt uriase de la nationala care a dominat fotbalul mondial in ultimii ani, federatia spaniola a decis sa mai ia din presiunea care apasa pe umerii selectionerului, oferindu-i acestuia un contract nou, care-i garanteaza ca nu-si va pierde postul indiferent de parcursul echipei de la Euro. „Contractul mi-a fost prelungit”, a recunoscut antrenorul in varsta de 61 de ani intr-un interviu acordat Radio Marca, insa a refuzat sa dezvaluie detaliile intelegerii. Presa spaniola crede insa ca Del Bosque va ramane la carma nationalei si la Mondialul din 2014, acolo unde ibericii au o cota de 6,00 sa isi treaca in cont un nou titlu chiar in fata suporterilor unei nationale care se numara la fiecare editie printre marile favorite, brazilienii fiind cotati cu 4,50 sa redevina cea mai buna nationala din lume.