Vom face o partida mare - Diego

Mijlocasul lui Atletico Madrid anunta ca formatia sa nu se teme de atmosfera ostila de la returul cu Hannover si este pregatita sa mearga in semifinale. La adapostul avantajului minim dat de victoria cu 2-1 din tur, „atletii” sunt increzatori ca pot scoate si joi un rezultat pozitiv, cota 1,40, pentru a face pasul in careul de asi, performanta cotata cu 1,33. Fost jucator la Werder Bremen si Wolfsburg, Diego stie ca la intalnirea cu Hannover, in care egalul este cotat la 3,50, Atletico va fi obligata sa faca fata si presiunii fanilor din tribune, dar acest lucru nu il sperie.

„Le-am spus deja baietilor ce ne asteapta la acest joc. Vor fi 49.000 de oameni in tribune, dar nu ne facem probleme.” „Avem avantajul rezultatului din tur, iar acum trebuie sa fim inteligenti si pregatiti sa facem o partida mare”, a precizat mijlocasul inaintea disputei in care madrilenii au cota 2,37 pentru a se impune si pe AWD Arena. Nu uitati, toate tipurile de pariuri pe care le oferim, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate de pe telefonul mobil, prin noul nostru serviciu Mobil la bet365 sau 1x2 bet cafe arena

Diego Simeone are insa suficiente motive de ingrijorare din cauza numeroasele absente din lot inaintea partidei in care nemtii au cota 11,00 sa castige cu 1-0 si sa obtina implicit o calificare cotata la 3,25. Antonio Lopez si Silvio Pereira sunt accidentati, Juanfran, Gabi si Arda Turan sunt suspendati, in timp ce Fran Merida nu are drept de joc dupa ce a evoluat in acest sezon de Liga Europa pentru Sporting Braga.